• sr
  • en

Novosti, obuke, radionice, treninzi, konferencije

SARADNJA KLASTERA FACTS SA WGSN – NA NOV NAČIN

5 aprila, 2016

U okviru dugogodišnje saradnje svetski poznate kompanije WGSN iz Londona  i Klastera FACTS koja se realizuje od 2011.godine pa sve do danas, uvaženi ekspert za modne tendencije i trendove boravila je u Beogradu  u periodu od 03. do 05. aprila 2016. godine. Tom prilikom  firmama i fakultetima članicama Klastera FACTS održana su dva predavanja  na teme: „Modne  tendencije  u ženskoj modi za sezonu proleće- leto 2017.godine“, kao i „Tendencije u retailingu“. Ova dva predavanja pratilo je ukupno 20 članova koji su imali priliku da se podrobno upoznaju  sa prognozama i tendencijama u modnom svetu za sledeću godinu. Na ovaj način Klaster FACTS ponovo pokazuje svoj značaj jer firmama članicama i fakultetima pored novih saznanja pomaže u ostvarivanju konkurentskih prednosti. Komentari firmi članica nakon predavanja bili su da predavanja gospođe Kim Maninno iz WGSN  kao i informacije  koje smo dobili mogu biti izuzetno korisna i upotrebljiva za dalji rad.

S druge strane, gospođa Maninno je kroz rad sa našim članovima na pozicioniranju najnovijih kolekcija u njihovim radnjama, na najbolji način upoznala srpsku odevnu industriju i naše domaće brendove.

Takođe i gospođa Kim Maninno je uputila pismo zahvalnosti Klasteru FACTS:

Thank you so much for your fantastic hospitality over the last 2 days. It was a pleasure to be with you, all the delegates from Cluster!
Very kind regards to you,
Kim Mannino, Head of WGSN Live

Članovi klastera

FACTS Brochure 2019

Partneri i institucije podrške