MEDJUNARODNA AKTIVNOST KLASTERA FACTS

KLASTER FACTS je u periodu od 19.02.-23.02.2013. godine imao znacajne sastanke i susrete sa tekstilnim modnim asocijacijama i njihovim clanovima iz sledećih zemalja: Turske, Nemacke i Austrije.

Zahvaljujuci podrsci ORF GIZ Projekat, Vlade Nemacke ovi sastanci i susreti su organizovani na profesionalan nacin i zavrseni vrlo uspesno. Dogovorena je saradnja klastera FACTS sa najvecim turskim tekstilnim asocijacijama, u delu zajednicke organizacije B2B susreta izmedju firmi clanica klastera FACTS i firmi clanica turskih tekstilnih asocijacija u Istanbulu u periodu aprli i maj 2013. godine. Sa Asocijacijama Bavarske i Tekstilnom asocijacijom Austrije, ostvaren je dogovor o nastavku pregovora u delu partnerske saradnje, firmi clanica klastera FACTS i firmi clanica ove dve vrlo znacajne tekstilne asocijacije.

Odrzana prezentacija klastera FACTS bila je više nego zapažena od strane preko 30 tekstilnih firmi koje su prisustvovale susretima i na taj nacin pobudila interesovanje stranih partnera za saradnju sa firmama iz Srbije ,ali ne samo kroz pruzanje usluznih poslova, vec i kroz partnerski odnos i investiranje.

Profesionalni pristup poslu koji ima klaster FACTS ,priblizava ga ostvarivanju vizije da postane vodeća organizacija podrške u jačanju opšte ekonomske konkurentnosti preduzeca vezanih za tektstil i tekstilnu industriju u celini u celoj Republici Srbiji.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

ACCESS FOR MEMBERS OF EDGE PROJECT