SARADNJA KLASTERA FACTS SA WGSN – NA NOV NAČIN

U okviru dugogodišnje saradnje svetski poznate kompanije WGSN iz Londona  i Klastera FACTS koja se realizuje od 2011.godine pa sve do danas, uvaženi ekspert za modne tendencije i trendove boravila je u Beogradu  u periodu od 03. do 05. aprila 2016. godine. Tom prilikom  firmama i fakultetima članicama Klastera FACTS održana su dva predavanja  na teme: „Modne  tendencije  u ženskoj modi za sezonu proleće- leto 2017.godine“, kao i „Tendencije u retailingu“. Ova dva predavanja pratilo je ukupno 20 članova koji su imali priliku da se podrobno upoznaju  sa prognozama i tendencijama u modnom svetu za sledeću godinu. Na ovaj način Klaster FACTS ponovo pokazuje svoj značaj jer firmama članicama i fakultetima pored novih saznanja pomaže u ostvarivanju konkurentskih prednosti. Komentari firmi članica nakon predavanja bili su da predavanja gospođe Kim Maninno iz WGSN  kao i informacije  koje smo dobili mogu biti izuzetno korisna i upotrebljiva za dalji rad.

S druge strane, gospođa Maninno je kroz rad sa našim članovima na pozicioniranju najnovijih kolekcija u njihovim radnjama, na najbolji način upoznala srpsku odevnu industriju i naše domaće brendove.

Takođe i gospođa Kim Maninno je uputila pismo zahvalnosti Klasteru FACTS:

Thank you so much for your fantastic hospitality over the last 2 days. It was a pleasure to be with you, all the delegates from Cluster!
Very kind regards to you,
Kim Mannino, Head of WGSN Live

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

ACCESS FOR MEMBERS OF EDGE PROJECT