B2B susret u Tirani, Albanija

B2B susreti u Tirani održani su u organizaciji GIZ ORF Projekta i imali su za cilj umrežavanje i razmenu iskustva tekstilnih asocijacija i klastera iz sledećih zemalja : Srbija ( Klaster FACTS), Alabanija, Bugarska, BiH, Makedonija.

Svečano otvaranje B2B susreta upriličio je Ministar ekonomije i vice premijer Albanije.

Predstavnik klastera FACTS, pored menadžera klastera bila je firma Jasmil iz Arilja. Održani su unapred planirani i dogovoreni sastanci sa potencijalnim partnerima iz Albanije, a vezano za plasman naše robe na njihovom tržistu. Albanski partneri pokazali su interesovanje za brendove naših firmi članica i otvorili mogućnost buduće saradnje. Drugi dan susreta organizovane su zvanične posete najboljim tržnim centrima u Tirani i tom prilokom održani konkretni sastanci sa direktorima prodaje. B2B sureti u Tirani bili su vrlo značajni i uspešni za Klaster FACTS jer su omogućili otvaranje novog izvoznog tržišta za firme članice.

TV prenos sa B2B susreta u Tirani, govor Ministra ekonomije i vice primijera.

[pro-player width=’530′ height=’320′ type=’video’]http://www.clusterfacts.org.rs/wp-content/uploads/2012/11/Minister_of_Economy_speech_B2B_Table_Regional_Meeting.flv[/pro-player]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

ACCESS FOR MEMBERS OF EDGE PROJECT