Budite humani: Pomozite Prihvatilištu za odrasle i stare osobe

Ustanova socijalne zaštite Dnevni boravak za stara lica “Naše treće doba” i Fondacija „Solidarnost Srbije“ pokrenuli su akciju za pomoć Prihvatilištu za odrasla i stara lica u Beogradu. Cilj akcije je prikupljanje novčanih sredstava, odeće, obuće, sredstava za higijenu i hrane.

Prihvatilište se nalazi u Kumodraškoj ulici 226a, trenutno raspolaže sa 104 ležaja, i jedina je institucija u Beogradu koja zbrinjava odrasle osobe kojima je potrebna pomoć u smeštaju, hrani, odeći i drugim elementarnim stvarima.

Ovim povodom će 12. decembra biti organizovana i humanitarna modna revija u Hotelu „Zira“, koja će okupiti sve one koji na bilo koji način mogu da pomognu.

Na reviji će biti predstavljeni modeli renomiranih domaćih modnih kuća i dizajnera: Trikotaža Ivković, Mona,TFY by Tiffany Production, Peđa Nerić, Ljuba Sikimić, obuća Lilu i Danijele Biškup…

Pored profesionalnih manekena, modele ce nositi novinarke beogradskih televizija, kao i korisnici Dnevnog boravka za stara lica „Naše treće doba”.

Oni koji ne budu mogli da prisustvuju ovom događaju, a žele da pomognu, broj žiro računa Prihvatilišta za odrasla i stara lica u Beogradu je: 840-704667-48.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

ACCESS FOR MEMBERS OF EDGE PROJECT