Dobrodošlica Klaster FACTS za gospodina Santo Versaće u ime modne i odevne industrije Srbije

Na poziv Color media grupe koja je izdavač knjige „Braća- jedna italijanska porodica“ koju je napisao brat Gianni Versace, gospodin Santo Versace  i posvetio njihovog Versace porodici, učešće na ovom eksluzivnom događaju u Beogradu imala je naša menadzerka Klaster FACTS. Menadžerka Klastera, Sladjana Milojević  imala je tu čast da gospodinu Versaće poželi dobrodošlicu u Srbiju ispred modne i odevne industrije i u njenom govoru ukazala je na značaj i uticaj člana porodice Versace, gospodina Gianni Versace na modnu i odevnu industrije Srbije i razvoj velikog broja malih preduzeća kojima je bio uzor. Menadzerka Klaster FACTS, Sladjana Milojević je uz prigodan govor pozdravila uvaženi skup, Nj.E Ambasadora Italije u Srbiji, predstavnike medija, modnih kompanija, fashion studija kao i suprugu gospodina Versace i njega lično. Na početku događaja uvaženom skupu se obratio Nj.E. Luca Gori, ambasador Italije u Srbiji, koji je i zvanično otvorio promociju knjige“Braća“.
Porodica Versace – Gianni, Santo i Donatela uvek je bila jedna od najmoćnijih u modnom svetu, a istovremeno i dobar primer toga kako snaga jedne porodice opstaje kroz sve uspone i padove koje život može da donese. Od samog početka, njih troje učestvovali su u kreiranju sada jednog od najčuvenijih modnih brendova u jednom malom ateljeu u Kalabriji.  Autor knjige „Braća- jedna italijanska porodica“ , gospodin Santo Versace opisao je život ove porodice gde se može naslutiti velika ljubav i posvećenost koja je postojala između njih.

Ova knjiga je ugledala svetlo dana na 25. godišnjicu smrti poznatog dizajnera Giannija Versacea, rođenog brata Santa Versacea. Njihova povezanost ostala je većna. Skoro godinu dana kasnije i srpska publika je dobila priliku da čita i sazna kako je izgledao put do zvezda Santa Versacea. Inicijatori i partneri na ovom projektu su Aleksandar Đorđević i Kristina Egger iz DeGorsi Luxury Consulting-a, dok je knjigu prevela prof. dr Julijana Vuč. Bila nam je velika čast da pozdravimo i uvažimo ovako veliko ime u svetu mode u Beogradu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

ACCESS FOR MEMBERS OF EDGE PROJECT