Humanitrani bazar u Beogradu

Na Humanitarnom Bazaru u Beogradu, dana 01.12.2013., organizovanog od strane Međunarodnog kluba žena, firme clanice klastera Facts i ove godine uzele su učešće u doniranju svojih proizvoda . Firme članice koje su donirale svoju robu u humanitarne svrhe su Afrodita Mode Collection, Ivko, TibStil, Brem , Luna, Exterra i P.S. Fashion.

Humanitrani Bazar u Beogradu, 01.12.2013. otvorila je NJV princeze Katarina Karađorđević u pratnji NJV princa Aleksandra Karadjordjevica. Ucecse na ovogodisnjem Humanitrnom bazaru imalo je 48 zemalja iz celog sveta, odnosno njihove Ambasade akreditivane u Beogradu.

Srpski štand ove godine imao je veliku posećenost . Zahvaljujući svim donatorima, kao i posetiocima, ove godine su skupljena novčana sredstva u visini od 4.500 evra. Prikupljena sredstva donirana su najugroženijem sloju stanovništva u Srbiji : deci bez roditelja, deci i odraslima sa posebim potrebama, osobama sa hendikepom, starim licima , samohranim majkama , žrtvama nasilja… Zadovoljstvo nam je što klaster FACTS već treću godinu za redom učestvuje u ovoj humanitarnoj akciji.

1. IWC Beograd, dopis Klasteru FACTS
2. IWC Beograd zahvalnica Klasteru FACTS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

ACCESS FOR MEMBERS OF EDGE PROJECT