OD SKICE DO MODELA

Dana 22. maja 2024. godine, svečano je otvorena izložba završnih radova prve generacije studenata smera „Odevno inženjerstvo i dizajn“ na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku.

Studenti su imali priliku da svoje stečeno znanje i iskustvo pretoče u odevne predmete i da ih prikažu širokom auditorijumu. Odevni predmeti su rađeni u kompanijama koje su deo programa dualnog obrazovanja, te su tako odevne predmete na izložbi prikazali i studenti koji su svoju stručnu praksu pohađali u našoj kompaniji.

Dualni model studija, koji podrazumeva sticanje kako teorijskih, tako i praktičnih znanja, u prvi plan stavlja učenje kroz rad, a naša kompanija je prepoznala značaj dualnog obrazovanja i od samog početka podržava ovakav princip rada sa studentima zajedno sa lokalnom samoupravom, Privrednom komorom Srbije, kao i sa ostalim članovima klastera FACTS.

Naša kompanija će se i ubuduće podržavati ovakav način saradnje sa Fakultetom tehničkih nauka u Čačku u cilju davanja podrške mladima, kao i cilju zapošljavanja kvalitetnih kadrova.

Činjenica je da svaki mladi dizajner sanja da jednog dana održi svoju samostalnu reviju, a mi želimo da studentima čestitamo na njihovoj prvoj samostalnoj izložbi, sa željom da nastave da
sanjaju velike snove.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

ACCESS FOR MEMBERS OF EDGE PROJECT