Prestižne nagrade članicama Klastera “FACTS”

Klaster “FACTS” čestitao je svojim članicama na dodeljenim priznanjima u 2019. godini i poželeo im još puno nagrada, uspešno poslovanje i razvoj brendova.

Kako navode iz tog udruženja, dve članice klastera dobitnice su priznanja “Moj izbor 2019″ , koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. U kategoriji obuća, odeća i proizvodi od tekstila nagrada za 2018. godinu uručena je kompaniji “PS Fashion”, dok je kompanija „Tiffani Productions“ dobitnik priznanja za najbolji domaći brend po mišljenju potrošača koji su glasali putem interneta.

Iz Klastera “FACTS” ukazuju i da je Modna kuća LUNA ove godine nagrađena Poveljom “28. april” koju dodeljuje Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja – Uprava za bezbednost i zdravlje na radu. Nagradu su dobili za osvojeno drugo mesto u kategoriji do 250 zaposlenih za poseban doprinos i afirmaciju bezbednosti i zdravlja na radu za 2018. godinu.

Među kompanijama koje su postigle uspeh je i Jasmil , odnosno brand “Extreme Intimo” koji je dobitnik Dizni nagrade „Product launch of the year“ i to, kako se navodi, za svoj strastven i posvećen rad u oživljavanju Dizni likova.

Izvor: https://preduzetnistvo.gov.rs/vesti/prestizne-nagrade-clanicama-klastera-facts/?rstr=cyr&_rstr_nocache=pismo47464300a61d7ae8

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

ACCESS FOR MEMBERS OF EDGE PROJECT