Uspešno organizovana trgovinska misija Klaster FACTS u Turskoj od 05. do 08.marta 2024.godine

Klaster FACTS uspešno realizovao dvanaestu po redu trgovinsku misiju za svoje članice sa ciljem podrške njihovom izvozu i povećanju konkuretnosti. Poslovna misija organizovana je u Istanbulu i tom prilikom trinaest učesnika posetilo je sajam TEXHIBITION i imalo organizovane poslovne sastanke sa svojim dobavljačima tekstilnih materijala, dopunske opreme i prediva.Po prvi put Klaster FACTS je obezbedio posetu sajmu tekstilni materijala i dodatne opreme sa ukupno 600 izlagača i za svoje članice predstavnike obrazovnih institucija.  Firme članice Klaster FACTS podelile su svoje utiske sa ostalim članicama Klastera.
  • Hvala Klasteru na divnoj organizaciji. Nama je bilo izuzetno korisno i sve što smo videle na sajmu koristiće nam za rad sa našim studentima. Iskreno se nadamo da će biti organizovana i poseta sajmu u septembru.Veliko hvala na svemu!
  • Puno vam hvala Klasteru za mogućnost učešća na sajmu tekstila u Istanbulu. Bila sam jako zadavoljna sa organizacijom posete sajma i dogođajima na sajmu i izvan njega gde ste vi uvek bili pored nas i vodili računa o nama. Takođe bilo mi je drago da malo pomognem domaćim  proizvođaćima pri odabiru novih materijala u delu tehnoloških inovacija. Želela bih da posetim sajam i u jesen ove godine, ako će biti moguće. Još jednom hvala na svemu.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

ACCESS FOR MEMBERS OF EDGE PROJECT