Zajednička modna revija firmi članica Klastera FACTS 26.10.2018.

44. po redu Beogradska nedelja mode BFW otvorena je i zvanično počela u petak 26.10.2018. svečanim otvaranjem od strane savetnika PKS, gospodina Mihaila Vesovića i uz pozdrav i obraćanje gostima BFW od strane menadžera Klastera FACTS Slađane Milojević.

MS Click je na izuzetan način i sa velikom pažnjom najavio domaće modne brendove okupljene oko klastera FACTS i BFW je svečano otvoren sa zajedničkom modnom revijom firmi članica Klastera FACTS : AMC, Exterra, Maruška i IVKO.

Svečano otvaranje bilo je glamurozno i u duhu domaće modne scene i naših brendova a sala Belexpo centra i više nego popunjena jer su se pored sedećih mesta ispunila i stajaća mesta ali i dalje se tražilo mesto više. Gosti Klastera FACTS koje je klaster menadžer pozvala su se odazvali u velikom broju : predstavnici Evropske banke ,predstavnici Razvojne agencije Srbije, predstavnici PKS, Unije poslodavaca, AHK DSW Nemacke komore , GIZa , Ministartsva trgovine , Tržišne inspekcije, savetnik Klastera gospodin Nenad Mladenović , novinari Ekapije, RTS … Takodje ispred Klastera FACTS a da podrže kolege bili su predsednik Skupštine Klastera dr Goran Savanović , Extreme intimo, Tiffany , Ivković, Mona, Beba Kids, FPU.
Firme AMC, IVKO, Exterra i Maruška imali su svoje VIP goste, a organizator Modni studiju Clik uobičajeno goste poznate ličnosti, novinare i kolege dizajnere .

Otvaranja BFW sa zajedničkom modnom revijom članica Klaster FACTS najavljeno je uz PR podršku a učešćem menadžera u programima: TV N1 , RTS 2 , Studio B i TV Pink .

MS Clik je kao i do sada pokazao visoki profesionalni pristup u radu u organizaciji Beogradske nedelje , a ujedno i ukazao pažnju Klasteru FACTS i članicama učesnicama na zajedničkoj modnoj reviji. Generalni utisak i novinara i gostiju je da je svečano otvaranje bilo glamurozno i odlično organizovano .

Srećno MS Click u daljim aktivnostima u okviru 44. Beogradske nedelje mode!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

ACCESS FOR MEMBERS OF EDGE PROJECT