Sajam karijere 07. decembar 2018

Obaveštenje: Sajam karijere Klastera FACTS održaće se 07. decembra 2018. Dodatne informacije možete pratiti preko Facebook stranice Fashion apparel cluster Serbia

Želite posao, obezbedjeno mesto za vašu stručnu praksu iz oblasti tesktilne i modne industrije, odazovite se i učestvujte na Sajmu karijere Klastera FACTS  u petak 07.12.2018. godine u Beogradu, – prostorije VTSŠ DTM, ulica Starine Novaka 24, I sprat od 12h do 17h – sala 14 .

Poštovani dizajneri, tekstilni inženjeri, menadžeri u tekstilnoj i modnoj industriji, studenti FPU, VTSS DTM, TF Mihailo Pupin, fotografi, modelari, šivači… ako ste zainteresovani da započnete vašu karijeru ili ste već afirmisani u poslu, a želite promenu, pozvani ste da učestvujete. Potrebno je da ponesete odštampan CV (koji je vaša lična karta) u minimum 5 primeraka . Bez vašeg CV nećete imati priliku za razgovor sa firmama.

Šta kandidati dobijaju učešćem na Sajmu karijere Klastera FACTS:

Studenti i mladi koji su nezaposleni imaće priliku da upoznaju potencijalne poslodavce i informišu se podrobnije o uslovima rada u firmama modne i odevne industrije Srbije a koje su članice Klastera FACTS i koje učestvuju na projektu.

Za vreme trajanja Sajma karijere Klastera FACTS, kandidati će imati priliku da se upoznaju sa budućim poslodavcima, da sa njima razgovaraju, da predstave svoje radove ako ih već imaju a u cilju ostvarivanja buduće saradnje sa poslodavcima ili radi zapošljavanja. Važno je da se kroz svoju biografiju (CV) na najbolji način predstave predstavnicima firmi kao i menadžeru klastera FACTS. Dodatna pogodnosti za kandidate je ta što im Sajam karijere Klastera FACTS otvara mogućnost zapošljavanja u narednih godinu dana jer će menadžer Klastera FACTS njihov CV sačuvati u elektronskoj bazi Klastera FACTS koja je dostupna samo vlasnicima firmi članica kako bi im dali dodatnu šansu za razgovor.

Neke od firmi članica Klastera FACTS koje tradicionalno uzimaju učešće na Sajmu karijere su: Jasmil – Extreme intimo, Ivković- IVKO, Tiffany Production – TFY, Luna, AMC Afrodite mode collection, Arteks -Extera, Kika, Beba kids i druge…

SREĆNO i vidimo se 07. decembra 2018. od 12- 17 h, ul. Starine Novaka 24 – sala 14 , Beograd.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

ACCESS FOR MEMBERS OF EDGE PROJECT